Υπερηχογράφημα Triplex Καρδιάς


Επίσης πραγματοποιείται έλεγχος του καρδιακού ρυθμού με τοποθέτηση holter ρυθμού καθώς και 24ωρη καταγραφή της αρτηριακής πίεσης (holter πιέσεως). Σύμφωνα με τον αναθεωρημένο ορισμό της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ) στις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες της GOLD (Παγκόσμια Πρωτοβουλία για τη... Η εξέταση γίνεται με κατάλληλη συσκευή η οποία εκπέμπει υπέρηχους, αναλύσει το σήμα που λαμβάνει και να το μετατρέψει σε εικόνα. Όλοι όσοι χρησιμοποιούν τον ιστότοπο μας δηλώνουν ότι έχουν πλήρη γνώση των ανωτέρω και συμφωνούν με τη πολιτική απορρήτου που εφαρμόζει ο ιστότοπος μας.

Ο εξεταζόμενος παραλαμβάνει αυθημερόν τα αποτελέσματα μετά το τέλος της εξέτασης. Περισσότερες λεπτομέρειες για να κλείσετε ραντεβού στο ιατρείο για τρίπλεξ καρδιάς, μπορείτε να βρείτε εδώ. Στο καρδιολογικό ιατρείο πραγματοποιείται ένας πλήρης έλεγχος, που περιλαμβάνει κλινική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, υπερηχογράφημα καρδιάς, δοκιμασία κόπωσης. Ο χρόνος της εξέτασης ποικίλει και εξαρτάται από το ιστορικό του ασθενούς και την πάθηση που μελετάται. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί τις πληροφορίες και τα δεδομένα που λαμβάνει από το Google Analytics και το Facebook Pixel για διαφημίσεις στο Facebook, τους συνεργάτες του Facebook, Doubleclick, στο δίκτυο αναζήτησης & προβολής της Google όπως και συνεργατών της Google. Το Triplex καρδιάς, είναι μια ανώδυνη και εύκολη καρδιολογική εξέταση.

Τι Είναι Το Triplex Καρδιάς

Ακόμη, διαθέτει ευρύ ερευνητικό έργο και είναι συγγραφέας σε πολυάριθμες εργασίες και δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά. Τέλος, η ιατρός είναι μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας. O Σύρος Περικλής είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι. Παράλληλα, είναι Στρατιωτικός Ιατρός με θέση Επιμελητή στην Καρδιολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και Επιστημονικός Συνεργάτης στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Η ασενοκουμαρόλη -SINTROM- ανήκει στην ομάδα των φαρμάκων που ονομάζονται αντιπηκτικά. Η ασενοκουμαρόλη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία και την πρόληψη των θρόμβων του αίματος. Τα αντιπηκτικά τα δίνουμε σε μόνιμη βάση όταν έχουμε • ένα είδος καρδιακής αρρυθμίας που λέγεται κολπική μαρμαρυγή • αν είχαμε επανειλημμένες εν τω βάθει ... Σας εύχομαι ,λοιπόν, καλή πλοήγηση στην ιστοσελίδα και σας περιμένω να γνωριστούμε και να συζητήσουμε από κοντά τα καρδιολογικά θέματα που σας απασχολούν. Η στεφανιογραφία είναι εξέταση με την οποία σκιαγραφούνται οι στεφανιαίες αρτηρίες.

Ο μορφομετατροπέας συνδέεται με ένα καλώδιο στο κύριο μέρος του υπερήχου απ’ όπου ο γιατρός παρακολουθεί τις εικόνες της καρδιάς που λαμβάνονται από αυτόν κατά τη μετακίνησή του στο θώρακά σας. Η εξέταση γίνεται με τη βοήθεια μιας ειδικής συσκευής, η οποία παράγει και εκπέμπει υπερηχητικά κύματα υψηλής συχνότητας. Αυτά τα σήματα ανακλώνται και παράγουν εικόνες και ήχους ,από τους οποίους ο γιατρός ελέγχει την καρδιά. Η εικόνα της καρδιάς εμφανίζεται σε μια οθόνη και μπορεί να καταγραφεί σε βίντεο ή να αποτυπωθεί σε ένα χαρτί.

Επίσης, είναι πιστοποιημένος συντονιστής κλινικών ερευνών και επιστημονικό μέλος διεθνών συνεδρίων Επεμβατικής Καρδιολογίας έχοντας πολυάριθμες διεθνείς δημοσιεύεσεις. Τέλος, είναι εκπαιδευτής και επιστημονικός υπεύθυνος του 1ου workshop επεμβατικής Καρδιολογίας που πραγματοποιήθηκε στον Ελλαδικό χώρο υπό την αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας για φοιτητές Ιατρικής και ειδικευόμενους καρδιολόγους. Ο Συνοδινός Αλέξανδρος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Πεδίον του Άρεως. Σπούδασε Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έλαβε τον τίτλο ιατρικής ειδικότητας Καρδιολογίας από την Ιατρική σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί ως Ειδικευόμενος Καρδιολογίας στην Ά Καρδιολογική Κλινική στο "Κοργιαλλένειο-Μπενάκειο" ΓΝΑ "Ερυθρός Σταυρός" και ως Επιστημονικός Συνεργάτης του Ιπποκράτειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αθηνών, στο τμήμα Περιφερικών Αγγείων και Μονάδα Λοιμώξεων.

Πρόκειται για ένα νέο και μοντέρνο ιατρείο το οποίο έχει σχεδιαστεί με τρόπο που να είναι φιλικό προς τον επισκέπτη και λειτουργικό προς την ιατρό. Δίνονται βεβαιώσεις έπειτα από τις απαιτούμενες εξετάσεις κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς και γενικά όταν τα παιδιά ξεκινούν αθλητικές δραστηριότητες. Πολύ λεπτομερής στην εξέτασή της και πολύ φιλική.Μού έγραψε όλες τις εξετάσεις που χρειάζονται για να αποκλείσουμε κάθε ενδεχόμενο.Τή συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ο Καρδιολογικός έλεγχος προτείνεται να γίνεται πριν από κάθε εγκυμοσύνη ή στην αρχή αυτής,είτε πρόκειται για φυσιολογική είτε για υποβοηθούμενη. Ο Καρδιολόγος Δρ Ευθύμιος Φίλος MD, ESC παρέχει υπεύθυνα τις πλέον σύγχρονες καρδιολογικές υπηρεσίες στο ιατρείο του, στο Παγκράτι.

Επίσης έχει διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Αθηνών σε έρευνα πάνω στα λιπίδια και την προληπτική Καρδιολογία που διενεργήθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Ο γιατρός αντιμετωπίζει παθήσεις αρρυθμιών, ζαλάδων, οικογενούς υπερχοληστερολαιμίας, παχυσαρκίας, πίεσης, στεφανιαίας νόσου, χοληστερόλης και δυσλιπιδαιμιών. Ο Πατιαλιάκας Αθανάσιος είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Χανιά. Στο ιδιωτικό του ιατρείο παρακολουθεί το σύνολο των καρδιολογικών περιστατικών (στεφανιαία νόσος, καρδιακή ανεπάρκεια, αρρυθμιολογικά προβλήματα, υπέρταση, δυσλιπιδαιμίες).

Παπαναστασιου Σουλτανα

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου διαθέτει και πτυχίο Ιατρικής. Ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία και τη Παθολογία και στη συνέχεια εξειδικεύτηκε στην Ηχωκαρδιογραφία στο Middlesex University του Λονδίνου. Έχει διατελέσει Επιστημονικός συνεργάτης στο εργαστήριο Υπερηχοκαρδιογραφίας στην Α’ Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Επιμελητής Α’ στο ΕΣΥ. Τέλος, είναι Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Καρδιολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος και αριθμεί δημοσιεύσεις σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Ο Τσαρπαλής Κωνσταντίνος BA, MB, BChir, MA, MSc, PhD είναι Καρδιολόγος με ιδιωτικό ιατρείο στην Αγία Παρασκευή.

Τέλος, στο επιστημονικό του έργο καταμετρά ομιλίες και παρουσιάσεις σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες, ενώ έχει δημοσιεύσει σε έγκριτο επιστημονικό καρδιολογικό περιοδικό. Ο Κούτρας Ιωάννης είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κυψέλη. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής και έχει εργαστεί στο παρελθόν στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός" και στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου - Όμιλος Ιατρικού Αθηνών. Ο ιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδολογίας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Στο ιατρείο του προσφέρει πλήθος υπηρεσιών, εξατομικευμένες για τις ανάγκες εκάστοτε ασθενούς. Ο Dr. Αντώνιος Χαλαπάς , απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, είναι πιστοποιημένος καρδιολόγος και μέλος της Ευρωπαικής Καρδιολογικής Εταιρείας .

Παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ έναντι του ιατρείου στους επισκέπτες του ιατρείου. Το διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς είναι μια ανώδυνη εξέταση που διαρκεί περίπου λεπτά, ενώ ο ασθενής παραμένει ξαπλωμένος ανάσκελα ή στο αριστερό του πλάι κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Με τη χρήση μικρής ποσότητας gel το οποίο βοηθάει στην καλύτερη αγωγή των υπερήχων, ο ιατρός ακουμπάει τον ηχοβολέα, μια μικρή συσκευή σε σχήμα στυλό, στο στήθος του ασθενούς και με μικρές κινήσεις απεικονίζει την καρδιά από διάφορες γωνίες. Ο ηχοβολέας εκπέμπει κύματα υπερήχων τα οποία ανακλούνται από τις διάφορες δομές της καρδιάς και ανιχνεύονται πάλι από την ηχοβολέα. Αυτά τα ανακλώμενα κύματα αναλύονται και μετατρέπονται σε εικόνα η οποία εμφανίζεται στην οθόνη του μηχανήματος. Η εικόνα αλλάζει συνεχώς ανάλογα με τους προσλαμβανόμενους υπερήχους με αποτέλεσμα να απεικονίζεται η κίνηση της καρδιάς και των δομών της αλλά και η ροή του αίματος.

Μετράται το πάχος των τοιχωμάτων της αριστερής κοιλίας, οι διαστάσεις και η λειτουργικότητα όλων των καρδιακών κοιλοτήτων. Μια από τις σημαντικότερες μετρήσεις είναι ο υπολογισμός του κλάσματος εξώθησης. Αυτό είναι μια εκτίμηση της συστολικής λειτουργίας της καρδιάς, δηλαδή πόσο καλά λειτουργεί ως αντλία. Το triplex καρδιάς είναι μια πολύ ασφαλής και ανώδυνη εξέταση, η οποία πραγματοποιείται από τον καρδιολόγο. Γίνεται όταν υπάρχουν υποψίες για κάποιο καρδιακό νόσημα, ύστερα από συγκεκριμένα συμπτώματα όπως δύσπνοια, ταχυκαρδία, πόνο στο στήθος κ.α.

Ήταν πλήρως καταρτισμένος και απαντούσε με σαφήνεια στις ερωτήσεις και απορίες μου. Τα μηχανήματα εξέτασης ήταν τα πλέον σύγχρονα, ενώ στα θετικά προσθέτω και τον καλαίσθητο, ζεστό και λειτουργικό χώρο του ιατρείου. Ο ασθενής εξέρχεται του ιατρείου με τη συσκευή αυτή , επιστρέφει στις δραστηριότητες του και την επόμενη ημέρα επανέρχεται στο ιατρείο προκειμένου ο ιατρός να αναλύσει τα δεδομένα που κατεγράφησαν. Είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη μέθοδος ειδικά σε περιπτώσεις ασθενών που είχαν κάποιο λιποθυμικό επεισόδιο ή αίσθημα ταχυκαρδιών. Σε περίπτωση που η 24ωρη καταγραφή δεν ανιχνεύσει κάποιο επεισόδιο υπάρχει η δυνατότητα για καταγραφή πλέον των 24 ωρών. Ο ασθενής συνδέεται με μηχάνημα καταγραφής καρδιογραφήματος και ξεκινάει να περπατάει πάνω σε έναν κυλιόμενο τάπητα.

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας το παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ, το βιβλιάριο υγείας και την ταυτότητά σας. Επανάληψη του υπερήχου καρδιάς μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτό το διάστημα θα καθοριστεί από τα ευρήματα και την σοβαρότητα αυτών. Εγκεφαλικό επεισόδιο πρέπει πάντοτε να υποβάλλονται σε υπέρηχο καρδιάς. Αρτηριακής πίεσης, καρδιακής βλάβης λόγω έμφραγματος του μυοκαρδίου ή καρδιακής ανεπάρκειας.

Η υπηρεσία καρδιολόγοι κατ’ οίκον τηρεί όλες τις προδιαγραφές και τον τρόπο λειτουργίας των SOS Ιατρών. To stress echo ή αλλιώς η υπερηχοκαρδιογραφία φόρτισης αποτελεί μια σχετικά νέα διαγνωστική μέθοδο. Το ιατρείο βρίσκετε στην Εθνικής Αντιστάσεως eighty three πάνω απο την Alpha Bank. Άρθρα, σκέψεις και προβληματισμοί για την πανδημία του κορονοϊού.Για τους ασθενείς μου που με ρωτούν και όχι μόνο.

Comments

Popular posts from this blog

All About Finance

{Reasons|Causes} {To Study|To Review|To Check} {International|Worldwide} {Business|Enterprise}

Expensive Lcid Inventory Followers, Mark Your Calendars For Feb 28